Top 9 theme wordpress ecommerce đẹp và chuyển đổi cao cho cửa hàng online của bạn 

Top 9 theme wordpress ecommerce đẹp và chuyển đổi cao cho cửa hàng online của bạn 

 1. Flatsome 

Đứng đầu trong danh sách này chính là Flatsome. Theme bán hàng cho website thương mại điện tử bán chạy số 1 hiện nay. 

Tính đến thời điểm viết bài này. Thì số lượng người mua nó đã đạt tới con số đẹp 128.786 .

 

Mức tăng trưởng doanh số rất ấn tượng và mạnh mẽ. Hay nói cách là rất khủng khiếp 

Thỏa sức sáng tạo cùng UX-Builder

Với khả năng tùy biến rất đa dạng. Có rất nhiều agency, freelancer design web và các chủ cửa hàng như mình và các lập trình viên chọn nó. 

Nhưng, điều khiến Flatsome trở thành Legend, chính là khả năng tùy biến giao diện. UX-Themes chỉ phát triển một sản phẩm duy nhất, họ đầu tư hầu hết công sức vào UX-Builder – trái tim của Flatsome!

Bởi vì nó dễ tùy chỉnh giao diện với UX builder.  Nhiều lập trình viên cho rằng nó xấu thế là họ muốn sửa lại. Rồi quảng bá thành quả đó với khách hàng của mình. Điều đó khiến cho danh tiếng của nó ngày càng vang xa. 

 

UX-Builder là trình dựng trang (Page Builder) được phát triển riêng cho Flatsome.

 

Nó cho phép người dùng thỏa sức sáng tạo để làm ra những giao diện theo sở thích của mình, hiện nay UX-Builder đã có trên 300 Premade Layouts & Sections.

 

Hãy thử tưởng tượng, bạn có thể tạo ra cả ngàn giao diện bán hàng khác nhau, với chỉ 1 theme duy nhất!!!!

 

 

Lại vừa nhanh , gọn và nhẹ nữa chứ. 

Chỉ cần bạn đầu tư thời gian học hỏi. Thì không gì là không thể với theme này. 

Bạn có thể tùy biến ra hàng đống theme tùy chỉnh khác nhau. 

Nhiều công ty dịch vụ thiết kế Web, cũng chỉ dùng mỗi Flatsome để tạo ra hàng chục mẫu Websites tuyệt đẹp: shop thời trang teen, shop đồng hồ, shop nước hoa, hoa quả, đồ nội thất, shop giày dép phong cách classic, hay cả trang công ty, dịch vụ, trang nhà đất,…và cả Landing Page cho sản phẩm, sự kiện…

Nếu nhìn vào, bạn sẽ khó mà tưởng tượng được tất cả những mẫu web đầy phong cách ấy được làm từ 1 sản phẩm duy nhất – Flatsome!

 

Và nếu không muốn tùy chỉnh  thì số lượng demo của nó cũng đủ để bạn tạo dựng cửa hàng cho mình. 

Cụ thể với người dùng mới, Flatsome xây dựng sẵn hơn 17 Shop demos và vẫn còn cập nhật thêm nữa, bạn chỉ cần chọn Demo mình thích để Import, toàn bộ Websites mẫu sẽ được setting up để bạn bắt đầu cập nhật thông tin, sản phẩm và bài viết của mình!

 

Mình đã có 1 bài đánh giá và giải thích lý do mình chọn Flatsome cho các cửa hàng online mà mình làm cho khách hàng. Bạn có thể xem tại đây. 

 1. Woodmart 

Nếu chỉ được nó 3 từ về theme này thì mình sẽ viết  là : nhanh , mượt và tiết kiệm. 

Sự thật đúng là như vậy. Website này mình cài Woodmart. Chưa cần cài thêm bất kỳ plugin tối ưu tốc độ nào nó đã load rất là nhanh rồi. 

Do nó có thêm tính năng lazy loading hình ảnh cực hiệu quả. 

Đẹp  : dĩ nhiên rồi, tải nhanh nên nó rất nhẹ, mượt, đẹp và dễ dùng. 

Giao diện của nó là giao diện phẳnng với 45 Demo. Cho bạn thoải mái lựa chọn để làm các website bán các sản phẩm khác nhau chứ không chỉ là bán đồ gỗ nội thất. Như tên cái tên Woodmart của nó đâu nhé. 

 

Tiết kiệm : 

Bởi vì khi bạn vào phần theme setting của nó. Bạn mới thấy là nó có quá trời tính năng. Mà đáng lẽ ra bạn cần mua thêm plugin khác mới có được. 

Chẳng hạn như tính năng  hiển thị số lượng sản phẩm đã bán. Sẽ giúp tăng uy tín của cửa hàng của bạn trong mắt khách hàng tiềm năng đang xem sản phẩm của bạn. 

 

 Bình thường để có theme tính năng này. Đòi hỏi bạn : Một là phải biết cách sửa giao diện để theme 1 đoạn mã. Hai là bạn mua hoặc tải các plugin hỗ trợ tình năng này.  Như plugin Woocommerce count sales với giá 49 USD. 

RỒi tính năng tìm kiếm Ajax giúp tìm kiếm dễ dàng mà không cần tải lại trang. 

Tính năng tìm kiếm tich hợp với plugin Relevansi. 

 

Rồi lazy loading, và nhiều tính năng hỗ trợ bạn bán hàng trên website thương mại điện tử của mình. 

Trong hoàn cảnh khởi nghiệp cần tiết kiệm chi phí như thế này. Thì Woodmart là một lựa chọn thông minh cho cửa hàng online của bạn.

 

Nó chỉ có 1 nhược điểm :  Đó là nếu chẳng may bạn chưa cài logo của website trong lần cài đặt đầu tiên thì lần sau. Sẽ rất khó để cài lại. Bởi vì phần tùy chỉnh mà có thể xem trước của nó không có tính năng này. Hơn nữa do đưa hết cài đặt trong theme setting rồi cho nên phần tùy chỉnh này chỉ có vài tính năng tùy chỉnh đơn giản mà thôi. 

Nhưng yên tâm bạn. Bạn vẫn có thể làm được bằng cách plugin Woocommerce nó sẽ hỗ trợ bạn cài logo cho cửa hàng của mình. 

Dù mới ra mắt nhưng WoodMart đã vượt qua hàng loạt tên tuổi như Kalium, Savoy, Electro..để cùng Flatsome và Shopkeeper chiếm lĩnh top 3 theme bán hàng Bestselling hàng tuần!

thiết kế của theme này cũng không rập khuôn các đối thủ, và đáp ứng các tiêu chuẩn SEO tốt như đàn anh Basel

Mình sẽ viết 1 bài đánh giá chi tiết về theme này sau 1 thời gian sử dụng  nữa. Các bạn nhớ đọc trên blog này nha. 

 

Mua Woodmart ở đâu

Nếu bạn không thể chờ thì nhanh tay  đặt hàng trên theme Forest với giá 76,63 usd. ( đã bao gồm 12 tháng hỗ trợ trực tiếp cho bạn ). Để sử dụng xem lời nói của mình có đúng không nhé. 

 

 1. Shopkeeper 

Nếu bạn không thích Flatsome ở khoản giao diện. Mà vẫn muốn có những tính năng như của nó thì Shop keeper là lựa chọn thay thế phù hợp. Với giao diện chỉ khác biệt so với Flatsome 1 chút xíu thôi. 

 

Nhưng doanh số đã nói lên tất cả. Nếu Flatsome là theme bán hàng cho website ecommerce bán chạy số 1. Thì ShopKeeper đứng ở vị trí số 2 luôn từ đó đến nay. 

 

Đóng góp vào sự thành công này. CÓ thể là do sự tập trung của nhà thiết kế theme  

Nhà phát triển getbowtied chỉ phát triển theme bán hàng, và họ cũng chỉ có 4 themes là ShopkeeperMechadiserMr. Tailor và The Retailer, nhưng đây đều là các themes bán chạy nhất và được đánh giá 5 sao trên ThemeForest!.

 

Thiết kế của Shopkeeper rất hiện đại và đề cao tính thẩm mỹ, theo đúng xu hướng của các online stores hiện nay.

Bên cạnh việc tích hợp plugin Visual Composer ( bây giờ đổi tên thành Buider Bakery rồi nhé) như của theme Woodmart.  Để người dùng có thể tự tạo các thiết kế mình thích thì Shopkeeper cho phép người dùng thao tác, chỉnh sửa ngay trong Customizer nên bạn có thể xây dựng giao diện shop bán hàng rất dễ dàng!

 

 1. Electro by MadrasThemes (ThemeForest)

Electro là cái tên mới so với Flatsome và Shopkeeper, nhưng từ khi ra mắt 2016, nó luôn nằm trong danh sách Bestseller hàng tuần ở ThemeForest.

Không đa năng và nhiều demo như các theme khác, Electro tập trung hoàn toàn vào thiết kế tối ưu cho các hệ thống bán hàng điện máy, điện tử.

Nó cho phép bạn chọn lựa 4 header styles, 3 loại homepage, 9 custom pages và 9 color schemes…không quá nhiều nhưng tất cả đều có thiết kế ‘hoàn hảo’ cho trang bán hàng điện máy, điện tử!

Ngoài việc tích hợp Visual Composer & Revolution Slider, Electro còn tích hợp plugins YITH WooCompare – cho phép tạo các bản so sánh sản phẩm chuyên nghiệp!

Nếu cần theme cho shop bán hàng điện tử thì Electro chính là theme giúp bạn hoàn thành mục tiêu nhanh và hiệu quả nhất!

Update – đầu năm 2019 Electro đã tích hợp thêm Elementor Page Builder với những demo mới – cho phép tạo shop cực nhẹ & dễ dàng.

 

 1. Savoy Theme by NordicMade (ThemeForest)

Savoy là Bestselling Minimalist AJAX WooCommerce Theme trên ThemeForest. Tương tự như theme Arum mà mình đã giới thiệu trong bài viết này.  Nó cũng là một theme có phong cách tối giản. Và cũng bán rất chạy trên Themforest. 

Nếu thoạt nhìn bạn sẽ thắc mắc vì sao một theme có thiết kế theo phong cách tối giản như Savoy lại luôn nằm trong Top Bestselling mỗi tuần của ThemeForest suốt mấy năm qua!

Nhưng, vũ khí của Savoy không nằm ở thiết kế bắt mắt và khả năng tùy biến giao diện, mà nó là tốc độ load “kinh hoàng” nhờ hỗ trợ Fully AJAX Load!

Nhờ thiết kế Minimalist nên Savoy thích hợp cho hầu hết các loại mặc hàng, nó giúp bạn tạo nên shop bán hàng với phong cách “sang trọng & tinh tế”!

Ngoài việc xây dựng sẵn các tính năng cần thiết để người dùng có thể tạo shop bán hàng chuẩn SEO một cách nhanh nhất, thì Savoy còn tích hợp (tùy chọn) Page Builder Visual Composer và Revolution Slider dành cho những người muốn tùy biến mở thêm giao diện!

 1. Maxshop theme bán hàng dành cho shop bán hàng điện máy, điện tử.

Đây là theme đầu tiên mà mình dùng cho website bán điều hòa, ampli, loa đài của thằng bạn cạnh nhà mình. 

Lúc đó mới tiếp xúc với WordPress thì tìm kiếm được theme này. Thấy các tính năng của nó quả là bá đạo với hai plugin Silder revolution . Tạo thanh trượt cho banner trên trang web.  Và plugin Visual composer (nay đổi tên thành Builder Bakery) giúp xây dựng home page dễ dàng. Như demo luôn. 

Bạn chỉ cần theme sản phẩm là nó sẽ giúp bạn tự động theme vào danh mục sản phẩm đang có sẵn . Và hiển thị trên trang chủ luôn. 

Với hơn 9 bố cục demo cho cửa hàng bán điện tử khác nhau và 1 cái là dành cho bán đồ gỗ nội thất . Bạn có thể tùy chỉnh thoải mái nhé. 

Ngoài ra bây giờ nó còn có theme tính năng tối ưu cho mobile. 

Rồi Ajax live search giúp khách hàng tìm kiếm sản phẩm trực tiếp và dễ dàng hơn. 

Ngày trước không có mấy tính năng này đâu. Bây giờ mới có đấy. 

Tiếc là thằng bạn mình đã xóa website rồi. Cho nên mình không thể show cho các bạn được. 

Nhưng yên tâm là mình đã tìm được các website khác dùng theme này rồi. 

Bạn xem ở đây nhé.

Nếu muốn sử dụng nó cho cửa hàng online của mình thì bạn xem ở đây nhé. 

 1. Ecommerce của Mythemeshop 

Mythemeshop nổi tiếng với việc tạo theme cho từng loại website chuyên biệt cho từng ngành. Đặc biệt là cho các blogger kiếm tiền từ tiếp thị liên kiết hoặc  blog tin tức giúp bạn kiếm tiền từ các mạng quảng cáo lớn như Google adsense, Mediavine. Mặc dù vậy hầu hết các theme của họ cũng hỗ trợ người dùng cài đặt plugin Woocommerce để từ đó biến website bình thường thành cửa hàng online chuyên nghiệp. 

Một trong số những theme bán chạy của Mythemshop chuyên về giải pháp cho các chủ doanh nghiệp đó là theme Ecommerce. 

Không như các theme ở ThemeForest cho phép người dùng tùy biến giao diện thoải mái nhờ Page Builder tích hợp sẵn, eCommerce Theme xây dựng giao diện “hoàn hảo” cho shop bán hàng với 6 header styles, product carousels, product reviews & comparison và slider widgets…

Bạn cũng có thể tùy chọn giao diện trang chủ rất link hoạt. Nhờ xây dựng & tối ưu sẵn giao diện nên eCommerce rất dễ dùng và load nhanh!

Một điểm cộng của eCommerce nữa là thiết kế rất đẹp, những color scheme tích hợp sẵn rất đẹp, phù hợp với nhiều loại sản phẩm.

Tất nhiên bạn có thể thay đổi color Scheme theo ý mình nếu tự tin vào mắt “thẩm mỹ”!

Một điểm cộng nữa mà mình nhận thấy sau khi cài theme này cho thằng bạn bán máy tính và đồ công nghệ. 

Đó là theme này hỗ trợ rất hiệu quả cho việc tìm kiếm của khách hàng trên website. 

Thanh tìm kiếm của nó rất dài. Ô tìm kiếm lớn. Đặt ngay ở dưới slogan của website hoặc ở bên trái màn hình. 

Nó có tới 9 loại ô tìm kiếm trong phần cài đặt header. Cho bạn tha hồ chọn mẫu. 

Khi bấm vào thì nó nổi bật lên. Giúp khách hàng tập trung hơn vào việc tìm kiếm sản phẩm. 

Ngoài ra thì mythemeshop tập trung làm tính năng Search Ajax rất tốt. Cho nên bạn có thể tìm kiếm nhanh chóng mà không phải tải lại trang. 

Nó cũng y chang mấy cái theme thiết kế tối giản. Mà mình vừa liệt kê ở trên. 

Cho những bạn nào chưa biết. Tại sao mình nói về tính năng tìm kiếm nhiều như vậy. 

Bời vì : Những người đã tìm kiếm sản phẩm của bạn có khả năng chuyển đổi thành khách hàng cao gấp 200% so với người truy cập vào cửa hàng của bạn. Chỉ để xem sản phẩm mà thôi. 

Do đó theme bán hàng tốt cho cửa hàng online là phải là theme hỗ trợ tìm kiếm cho khách hàng hiệu quả. 

Xem demo website trên thực tế 

À quên nói về giá một chút nhỉ:

Check Pricing giá là 59 USD cho 3 website/năm.

 1. Wellness Pro (StudioPress) theme cho những người bán sản phẩm về phong cách sống,healthy

Genesis và StudioPress đã và đang được nhiều blogger, chuyên gia WordPress, marketer công nhận là thương hiệu theme WordPress chuẩn SEO và nhanh nhất thế giới. 

Một số blogger còn tự tin nói rằng: từ khi sử dụng genesis như của blog này. Thì họ không còn dùng plugin hỗ trợ SEO như SEO by Yoast hay Rank Math SEO nữa. 

Vì theme này liên tục tối ưu cho SEO mà. 

Nhưng nhiều người nghĩ nó không phù hợp để làm website thương mại điện tử. Bởi vì phương châm của họ là : ‘ Simple is the best’’

Và trên kho sản phẩm thì họ chỉ làm vài theme cho shop bán hàng. 

Nhưng ít không có nghĩa kém chất lượng, thiếu nổi bật.Và quạn trọng và hợp nhu cầu của bạn. 

Nếu bạn có nhu cầu làm shop bán hàng load cực nhanh.  Tối ưu cho Woocommerce. Bạn cứ cài đi sẽ biết họ có theme vài plugin hỗ trợ Woocommerce cực chất đấy.  Hiếm có theme nào lại có riêng plugin hỗ trợ cho Woocommerce trừ trường hợp chuyên để làm website bán hàng thì không nói làm gì. 

Chưa kể code cực nhẹ. Theme này có thiết kế tinh tế, nhẹ nhàng thích hợp bán các sản phẩm thời trang, đồ thủ công, DIY, Đồ gia dụng cũ. Các sản phẩm chăm sóc sức khỏe, lối sống xanh, thân thiện môi trường. 

Bạn sẽ thích rồi yêu ngay Wellness Pro từ cái nhìn đâu tiên.

Bởi vì thiết kế rất đẹp từ hình ảnh, bố cục cho đến front rất ưa nhìn. 

Cá nhân mình rất thích front chữ của theme này. Nó tạo cảm giác nhìn rất cứng cáp. Khỏe mạnh và rắn rỏi. Nhưng cũng không kém phần nữ tính đâu. 

Bạn có thể xem demo tại đây. 

Giá Wellness Pro 

Chỉ 99,5 USD nhận theme đẹp cùng cập nhật trọn đời nhé. 

 

 1. Store front 

Đây là theme đầu tiên mình dùng khi học làm website bán hàng với Woocommerce. 

Phải nói rằng vì cùng 1 nhà với Woocommerce cho theme này tối ưu rất tốt cho Woocommerce.  

Theme này xây dựng dựa trên framework nổi tiếng _s (Underscores Starter Theme) và do chính các tác giả của WooCommerce phát triển nên StoreFront có code rất chuẩn, load nhanh và tương thích tuyệt vời với WooCommerce cũng như hệ thống Extensions của nó!

Store front là theme miễn phí.  Mục đích tạo ra là để người dùng có thể tạo dựng các shop bán hàng từ đơn giản đến phức tạp. 

Tất nhiên họ cũng có bản trả phí nữa. 

Dĩ nhiên là số lượng cài đặt cũng rất nhiều. Lên tới hơn 300.000 lượt cài đặt cơ mà. Số lượng người mua bản trả phí cũng nhiều. 

Tuy nhiên của rẻ đúng là của ôi trong trường hợp này nếu bạn không phải là chuyên gia về WordPress. Nhưng lại muốn shop của mình đẹp lung linh như web của đối thủ. Thì bạn cần mua các child theme trả phí từ cửa hàng của Woocommerce. Như BoutiqueBistro để có được một theme bán hàng mạnh mẽ và chuyên nghiệp. 

 

Kết luận: 

Trong bài viết này mình đã giới thiệu cho bạn các theme wordpress dành cho cửa hàng thương mại điện tử. Trong đó một số theme mà mình đã và đang dùng như Flatsome, Woodmart, Maxshop, Ecommerce . Và một số theme bán rất chạy được công đồng đáng giá cao như Shopkeeper, Electro, Savoy, Wellness Pro, store front.

Tất nhiên là mình cũng lưu ý với bạn một điều:  Theme trên website rất quan trọng trong việc giữ chân người dùng. Nhưng nó không phải là yếu tố duy nhất để thúc đẩy người dùng trở thành khách hàng của bạn. Mà là nội dung và các tinh năng kèm theo khác.

Nhằm hỗ trợ, tạo trải nghiệm người dùng ( UX) trên website tốt nhất. Tức là giúp cho quá trình mua hàng trên website dễ dàng hơn. 

Do đó bạn mua website về còn cần tối ưu. Chỉnh sửa cho phù hợp với nhu cầu mà tình hình thực tế của bạn. 

Chứ không nên kỳ vọng mua về rồi cài là hiệu quả sẽ đến ngay. Việc này cần kiên nhẫn ít nhất trong 1 tháng để cải thiện. 

Bạn thân mến.  Giới thiệu về theme là một mục trong danh sách các bài viết về chủ để tối ưu tỷ lệ chuyển đổi trên website thương mại điện tử của mình. 

Hẹn gặp lại bạn với các chủ đề này. Và các bài viết khác giúp chủ doanh nghiệp, marketer và freelancer tăng sale và lead trên website của bạn. 

 

Bài viết có sử dụng tư liệu sưu tầm trên internet. 

Từ vhw.com

 

Top 9 beautiful and highly converting ecommerce wordpress themes for your online store

As mentioned in the article on how to theme for your online store.

Today I will introduce the Top 9 beautiful ecommerce wordpress themes and high conversion for your online store.

Hope you choose the right one for your online store.

Note: This article contains affiliate marketing links. Meaning if you buy through the link in this article. I will receive a small commission from the software vendor. To help the blog maintain and grow. The price of the software remains the same.

Thank you for reading note

 1. Flatsome

Topping this list is Flatsome. Sales theme for today’s top-selling e-commerce website.

As of the time of this writing. The number of people buying it has reached a beautiful figure of 128,786.

 

Sales growth is impressive and strong. In other words, it is very terrible

This figure is due to the following reasons.

Get creative with UX-Builder

With very diverse customization capabilities. There are many agencies, freelance web designers and store owners like me and developers who choose it.

But, what makes Flatsome a Legend, is the ability to customize the interface. UX-Themes only develops a single product, they invest most of their effort into UX-Builder – the heart of Flatsome!

Because it is easy to customize the interface with UX builder. Many programmers think it’s so ugly that they want to fix it. Then promote it to your customers. That makes its reputation increasingly distant.

 

UX-Builder is a Page Builder developed specifically for Flatsome.

 

It allows users to unleash their creativity to create their own skins, UX-Builder now has over 300 Premade Layouts & Sections.

 

Imagine, you can create thousands of different sales interfaces, with only 1 unique theme !!!!

 

Just fast, compact and lightweight again.

Just invest your learning time. Then nothing is impossible with this theme.

You can customize a ton of different custom themes.

Many Web design services companies also use only Flatsome to create dozens of beautiful Websites: teen fashion shops, watch shops, perfume shops, fruit shops, furniture shops, classic style footwear shops. , or the company page, services, real estate, … and Landing Page for products, events …

If you look at it, it’s hard to imagine all of those stylish web templates made from one single product – Flatsome!

 

And if you don’t want to customize it, the number of demos is enough for you to build your store.

Specifically for new users, Flatsome built more than 17 Shop demos and still has more updates, you just need to choose the Demo you like to Import, all the sample Websites will be set up for you to start updating information, His products and articles!

 

I had a review and explained why I chose Flatsome for the online store that I made for customers. You can see it here.

 1. Woodmart 

If only 3 words about this theme, I will write is: fast, smooth and economical.

Fast: 

The truth is like that. I installed Woodmart on this website. No need to install any optimization plugin, it loads very quickly already.

Because it has the function of lazy loading extremely effective images.

Nice: of course, loads fast so it’s lightweight, smooth, beautiful and easy to use.

Its interface is flat with 45 Demo. Give you the freedom to choose websites to sell different products, not just furniture. It’s like its Woodmart name.

 

Saving :

Because when you go to its theme setting. You just see that it has so many features. You should have bought another plugin to get it.

For example, the feature displays the number of products sold. Will help increase the reputation of your store in the eyes of potential customers viewing your product.

 

 Normally to have this feature theme. Requiring you: One is to know how to fix the theme to theme 1 piece of code. Second, you buy or download plugins that support this feature. Like the Woocommerce count sales plugin for $ 49.

Then, the Ajax search feature makes searching easy without reloading the page.

Search feature integrated with Relevansi plugin.

 

Then lazy loading, and many features to help you sell on your ecommerce website.

In the context of starting a business to save costs like this. Woodmart is a smart choice for your online store.

 

It has only 1 drawback: It is if unfortunately you have not installed the website logo on the first installation, the next time. It will be difficult to reinstall. Because the customized part that is previewable does not have this feature. Moreover, due to having installed all the settings in the theme settings, this custom section has only a few simple custom features.

But rest assured you. You can still do this by using the Woocommerce plugin that will assist you in installing your store logo.

Although newly launched, WoodMart has surpassed a series of names such as Kalium, Savoy, Electro .. to join Flatsome and Shopkeeper with the top 3 Best sales theme. 

selling weekly!

The design of this theme does not stereotype competitors, and meets SEO standards as good as Basel

I will write a detailed review of this theme after a while of using. Remember to read it on this blog.

 

Where to buy Woodmart

If you can’t wait, then quickly order on the Forest theme for $ 76.63. (includes 12 months of live support for you). Use it to see if your words are correct.

 

 1. Shopkeeper

If you do not like Flatsome in terms of interface. Still want features like it, the Shop keeper is a suitable alternative. The interface is only slightly different from Flatsome.

 

But sales say it all. If Flatsome is the sales theme for ecommerce website No. 1, then ShopKeeper has been in position 2 ever since.

 

Contribute to this success. Probably due to the focus of the theme designer

The getbowtied developer only develops the sales theme, and they only have 4 themes: Shopkeeper, Mechadiser, Mr. Tailor and The Retailer, but these are both best-selling themes and are rated 5 stars on ThemeForest !.

 

Shopkeeper’s design is very modern and highly aesthetic, following the trend of today’s online stores.

Besides integrating the Visual Composer plugin (now renamed to Buider Bakery) as of Woodmart theme. In order for users to create their own designs, Shopkeeper allows users to manipulate and edit right in the Customizer so you can build a sales shop interface very easily!

 

 1. Electro by MadrasThemes (ThemeForest)

Electro is a new name compared to Flatsome and Shopkeeper, but since its launch in 2016, it has always been on the weekly Bestseller list at ThemeForest.

Not as versatile and full of demos as other themes, Electro focuses entirely on optimal designs for electronics and electronics sales systems.

It allows you to choose from 4 header styles, 3 homepage types, 9 custom pages and 9 color schemes … not too many but all of them have a ‘perfect’ design for electronics and electronics sales!

In addition to integrating the Visual Composer & Revolution Slider, Electro also integrates YITH WooCompare plugins – allowing you to create professional product comparisons!

If you need a theme for an electronics store, Electro is the theme that helps you accomplish your goals fast and efficiently!

Update – early 2019 Electro has integrated Elementor Page Builder with new demos – allowing for a very light & easy shop creation.

 

 1. Savoy Theme by NordicMade (ThemeForest)

Savoy is the Bestselling Minimalist AJAX WooCommerce Theme on ThemeForest. Similar to the Arum theme that I introduced in this article. It is also a minimalist theme. And also sell very well on the Themforest.

If at first glance you will wonder why a theme with a minimalist design like Savoy has been in Topic’s weekly Top Bestselling for the past few years!

But, Savoy’s weapon is not in the eye-catching design and the ability to customize the interface, but it is the “awesome” loading speed thanks to Fully AJAX Load support!

Thanks to the Minimalist design, Savoy is suitable for most types of clothing, it helps you to create a shop with “luxurious & sophisticated” style!

In addition to building the necessary features so that users can create a standard SEO sales shop in the fastest way, Savoy also integrates (optional) Page Builder Visual Composer and Revolution Slider for those who want to customize open. add interface!

 1. Maxshop sales theme for shop selling electronics, electronics.

This is the first theme that I use for the website selling air conditioners, amplifiers, radio speakers of my friend next to my house.

At that time, I was only exposed to WordPress to find this theme. Seeing its features is really cool with two Silder revolution plugins. Create sliders for banners on web pages. And the Visual Composer plugin (now renamed Builder Bakery) makes it easy to build a home page. Like the demo.

You only need the product theme as it will help you automatically theme to the existing product catalog. And displayed on the homepage always.

With over 9 demo layouts for different electronics stores and 1 for selling furniture. You can customize comfortably offline.

In addition, now it has a theme optimized for mobile.

Then Ajax live search helps customers find products directly and easily.

In the past, there were not many of these features. Now it is.

Unfortunately, my friend deleted the website. So I can’t show you guys.

But rest assured, I have found other websites using this theme already.

You see here offline.

If you want to use it for your online store, check it out.

 1. Ecommerce of Mythemeshop

Hemeshop is famous for creating themes for each type of website specific to each industry. Especially for bloggers making money from affiliate marketing or news blogs that help you make money from major ad networks like Google adsense, Mediavine. However, most of their themes also support users to install the Woocommerce plugin to turn normal websites into a professional online store.

One of Mythemshop’s best-selling themes that specializes in solutions for business owners is the Ecommerce theme.

Unlike themes in ThemeForest that allow users to customize the interface freely thanks to the built-in Page Builder, eCommerce Theme builds a “perfect” interface for shop sales with 6 header styles, product carousels, product reviews & comparison and slider widgets …

You can also customize the homepage interface with very active links. Thanks to built & optimized interface, eCommerce is easy to use and fast to load!

Another plus point of eCommerce is its very nice design, the built-in color schemes are very beautiful, suitable for many types of products.

Of course, you can change the Scheme color to your liking if you are confident in your “aesthetics” eyes!

Another plus point that I noticed after installing this theme to my friend who sold computers and technology.

It is this theme that is very effective for finding support from customers on the website.

Its search bar is very long. Great search box. Put it right below the website’s slogan or on the left side of the screen.

It has up to 9 types of search boxes in the header settings. Let you choose the sample freely.

When clicked, it stands out. Help customers focus more on finding products.

In addition, mythemeshop focuses on making the Search Ajax feature very good. So you can search quickly without having to reload the page.

It is exactly the same as the minimalist design themes. Which I have listed above.

For those of you who don’t know. Why am I talking about the search feature so much.

Because: People who searched for your product are 200% more likely to convert into customers than people who visit your store. Just to see the product.

Therefore a good sales theme for an online store is to be an effective search support theme for customers.

See website demo in reality

Oh, forgot to talk about the price a little bit:

Check Pricing is 59 USD for 3 websites / year.

 1. Wellness Pro (StudioPress) theme for sellers of lifestyle and healthy products

Genesis and StudioPress have been recognized by many bloggers, WordPress experts, marketers as the world’s fastest and most standard SEO WordPress theme.

Some bloggers also confidently say that since using genesis as of this blog. They no longer use SEO-enabled plugins like SEO by Yoast or Rank Math SEO.

Because this theme is constantly optimized for SEO.

But many people think it is not suitable to make an e-commerce website. Because their motto is: ‘Simple is the best’ ‘

And on the product inventory, they only make a few themes for shop sales.

But less does not mean poor quality, lack of prominence, and is important and appropriate to your needs.

If you want to make shop sales load extremely fast. Optimized for Woocommerce. You just install it will know they have a few plugins. Y Top 9 theme wordpress ecommerce đẹp và chuyển đổi cao cho cửa hàng online của bạn 

 1. Flatsome 

Đứng đầu trong danh sách này chính là Flatsome. Theme bán hàng cho website thương mại điện tử bán chạy số 1 hiện nay. 

Tính đến thời điểm viết bài này. Thì số lượng người mua nó đã đạt tới con số đẹp 128.786 .

 

Mức tăng trưởng doanh số rất ấn tượng và mạnh mẽ. Hay nói cách là rất khủng khiếp 

Thỏa sức sáng tạo cùng UX-Builder

Với khả năng tùy biến rất đa dạng. Có rất nhiều agency, freelancer design web và các chủ cửa hàng như mình và các lập trình viên chọn nó. 

Nhưng, điều khiến Flatsome trở thành Legend, chính là khả năng tùy biến giao diện. UX-Themes chỉ phát triển một sản phẩm duy nhất, họ đầu tư hầu hết công sức vào UX-Builder – trái tim của Flatsome!

Bởi vì nó dễ tùy chỉnh giao diện với UX builder.  Nhiều lập trình viên cho rằng nó xấu thế là họ muốn sửa lại. Rồi quảng bá thành quả đó với khách hàng của mình. Điều đó khiến cho danh tiếng của nó ngày càng vang xa. 

 

UX-Builder là trình dựng trang (Page Builder) được phát triển riêng cho Flatsome.

 

Nó cho phép người dùng thỏa sức sáng tạo để làm ra những giao diện theo sở thích của mình, hiện nay UX-Builder đã có trên 300 Premade Layouts & Sections.

 

Hãy thử tưởng tượng, bạn có thể tạo ra cả ngàn giao diện bán hàng khác nhau, với chỉ 1 theme duy nhất!!!!

 

 

Lại vừa nhanh , gọn và nhẹ nữa chứ. 

Chỉ cần bạn đầu tư thời gian học hỏi. Thì không gì là không thể với theme này. 

Bạn có thể tùy biến ra hàng đống theme tùy chỉnh khác nhau. 

Nhiều công ty dịch vụ thiết kế Web, cũng chỉ dùng mỗi Flatsome để tạo ra hàng chục mẫu Websites tuyệt đẹp: shop thời trang teen, shop đồng hồ, shop nước hoa, hoa quả, đồ nội thất, shop giày dép phong cách classic, hay cả trang công ty, dịch vụ, trang nhà đất,…và cả Landing Page cho sản phẩm, sự kiện…

Nếu nhìn vào, bạn sẽ khó mà tưởng tượng được tất cả những mẫu web đầy phong cách ấy được làm từ 1 sản phẩm duy nhất – Flatsome!

 

Và nếu không muốn tùy chỉnh  thì số lượng demo của nó cũng đủ để bạn tạo dựng cửa hàng cho mình. 

Cụ thể với người dùng mới, Flatsome xây dựng sẵn hơn 17 Shop demos và vẫn còn cập nhật thêm nữa, bạn chỉ cần chọn Demo mình thích để Import, toàn bộ Websites mẫu sẽ được setting up để bạn bắt đầu cập nhật thông tin, sản phẩm và bài viết của mình!

 

Mình đã có 1 bài đánh giá và giải thích lý do mình chọn Flatsome cho các cửa hàng online mà mình làm cho khách hàng. Bạn có thể xem tại đây. 

 1. Woodmart 

Nếu chỉ được nó 3 từ về theme này thì mình sẽ viết  là : nhanh , mượt và tiết kiệm. 

Sự thật đúng là như vậy. Website này mình cài Woodmart. Chưa cần cài thêm bất kỳ plugin tối ưu tốc độ nào nó đã load rất là nhanh rồi. 

Do nó có thêm tính năng lazy loading hình ảnh cực hiệu quả. 

Đẹp  : dĩ nhiên rồi, tải nhanh nên nó rất nhẹ, mượt, đẹp và dễ dùng. 

Giao diện của nó là giao diện phẳnng với 45 Demo. Cho bạn thoải mái lựa chọn để làm các website bán các sản phẩm khác nhau chứ không chỉ là bán đồ gỗ nội thất. Như tên cái tên Woodmart của nó đâu nhé. 

 

Tiết kiệm : 

Bởi vì khi bạn vào phần theme setting của nó. Bạn mới thấy là nó có quá trời tính năng. Mà đáng lẽ ra bạn cần mua thêm plugin khác mới có được. 

Chẳng hạn như tính năng  hiển thị số lượng sản phẩm đã bán. Sẽ giúp tăng uy tín của cửa hàng của bạn trong mắt khách hàng tiềm năng đang xem sản phẩm của bạn. 

 

 Bình thường để có theme tính năng này. Đòi hỏi bạn : Một là phải biết cách sửa giao diện để theme 1 đoạn mã. Hai là bạn mua hoặc tải các plugin hỗ trợ tình năng này.  Như plugin Woocommerce count sales với giá 49 USD. 

RỒi tính năng tìm kiếm Ajax giúp tìm kiếm dễ dàng mà không cần tải lại trang. 

Tính năng tìm kiếm tich hợp với plugin Relevansi. 

 

Rồi lazy loading, và nhiều tính năng hỗ trợ bạn bán hàng trên website thương mại điện tử của mình. 

Trong hoàn cảnh khởi nghiệp cần tiết kiệm chi phí như thế này. Thì Woodmart là một lựa chọn thông minh cho cửa hàng online của bạn.

 

Nó chỉ có 1 nhược điểm :  Đó là nếu chẳng may bạn chưa cài logo của website trong lần cài đặt đầu tiên thì lần sau. Sẽ rất khó để cài lại. Bởi vì phần tùy chỉnh mà có thể xem trước của nó không có tính năng này. Hơn nữa do đưa hết cài đặt trong theme setting rồi cho nên phần tùy chỉnh này chỉ có vài tính năng tùy chỉnh đơn giản mà thôi. 

Nhưng yên tâm bạn. Bạn vẫn có thể làm được bằng cách plugin Woocommerce nó sẽ hỗ trợ bạn cài logo cho cửa hàng của mình. 

Dù mới ra mắt nhưng WoodMart đã vượt qua hàng loạt tên tuổi như Kalium, Savoy, Electro..để cùng Flatsome và Shopkeeper chiếm lĩnh top 3 theme bán hàng Bestselling hàng tuần!

thiết kế của theme này cũng không rập khuôn các đối thủ, và đáp ứng các tiêu chuẩn SEO tốt như đàn anh Basel

Mình sẽ viết 1 bài đánh giá chi tiết về theme này sau 1 thời gian sử dụng  nữa. Các bạn nhớ đọc trên blog này nha. 

 

Mua Woodmart ở đâu

Nếu bạn không thể chờ thì nhanh tay  đặt hàng trên theme Forest với giá 76,63 usd. ( đã bao gồm 12 tháng hỗ trợ trực tiếp cho bạn ). Để sử dụng xem lời nói của mình có đúng không nhé. 

 

 1. Shopkeeper 

Nếu bạn không thích Flatsome ở khoản giao diện. Mà vẫn muốn có những tính năng như của nó thì Shop keeper là lựa chọn thay thế phù hợp. Với giao diện chỉ khác biệt so với Flatsome 1 chút xíu thôi. 

 

Nhưng doanh số đã nói lên tất cả. Nếu Flatsome là theme bán hàng cho website ecommerce bán chạy số 1. Thì ShopKeeper đứng ở vị trí số 2 luôn từ đó đến nay. 

 

Đóng góp vào sự thành công này. CÓ thể là do sự tập trung của nhà thiết kế theme  

Nhà phát triển getbowtied chỉ phát triển theme bán hàng, và họ cũng chỉ có 4 themes là ShopkeeperMechadiserMr. Tailor và The Retailer, nhưng đây đều là các themes bán chạy nhất và được đánh giá 5 sao trên ThemeForest!.

 

Thiết kế của Shopkeeper rất hiện đại và đề cao tính thẩm mỹ, theo đúng xu hướng của các online stores hiện nay.

Bên cạnh việc tích hợp plugin Visual Composer ( bây giờ đổi tên thành Buider Bakery rồi nhé) như của theme Woodmart.  Để người dùng có thể tự tạo các thiết kế mình thích thì Shopkeeper cho phép người dùng thao tác, chỉnh sửa ngay trong Customizer nên bạn có thể xây dựng giao diện shop bán hàng rất dễ dàng!

 

 1. Electro by MadrasThemes (ThemeForest)

Electro là cái tên mới so với Flatsome và Shopkeeper, nhưng từ khi ra mắt 2016, nó luôn nằm trong danh sách Bestseller hàng tuần ở ThemeForest.

Không đa năng và nhiều demo như các theme khác, Electro tập trung hoàn toàn vào thiết kế tối ưu cho các hệ thống bán hàng điện máy, điện tử.

Nó cho phép bạn chọn lựa 4 header styles, 3 loại homepage, 9 custom pages và 9 color schemes…không quá nhiều nhưng tất cả đều có thiết kế ‘hoàn hảo’ cho trang bán hàng điện máy, điện tử!

Ngoài việc tích hợp Visual Composer & Revolution Slider, Electro còn tích hợp plugins YITH WooCompare – cho phép tạo các bản so sánh sản phẩm chuyên nghiệp!

Nếu cần theme cho shop bán hàng điện tử thì Electro chính là theme giúp bạn hoàn thành mục tiêu nhanh và hiệu quả nhất!

Update – đầu năm 2019 Electro đã tích hợp thêm Elementor Page Builder với những demo mới – cho phép tạo shop cực nhẹ & dễ dàng.

 

 1. Savoy Theme by NordicMade (ThemeForest)

Savoy là Bestselling Minimalist AJAX WooCommerce Theme trên ThemeForest. Tương tự như theme Arum mà mình đã giới thiệu trong bài viết này.  Nó cũng là một theme có phong cách tối giản. Và cũng bán rất chạy trên Themforest. 

Nếu thoạt nhìn bạn sẽ thắc mắc vì sao một theme có thiết kế theo phong cách tối giản như Savoy lại luôn nằm trong Top Bestselling mỗi tuần của ThemeForest suốt mấy năm qua!

Nhưng, vũ khí của Savoy không nằm ở thiết kế bắt mắt và khả năng tùy biến giao diện, mà nó là tốc độ load “kinh hoàng” nhờ hỗ trợ Fully AJAX Load!

Nhờ thiết kế Minimalist nên Savoy thích hợp cho hầu hết các loại mặc hàng, nó giúp bạn tạo nên shop bán hàng với phong cách “sang trọng & tinh tế”!

Ngoài việc xây dựng sẵn các tính năng cần thiết để người dùng có thể tạo shop bán hàng chuẩn SEO một cách nhanh nhất, thì Savoy còn tích hợp (tùy chọn) Page Builder Visual Composer và Revolution Slider dành cho những người muốn tùy biến mở thêm giao diện!

 1. Maxshop theme bán hàng dành cho shop bán hàng điện máy, điện tử.

Đây là theme đầu tiên mà mình dùng cho website bán điều hòa, ampli, loa đài của thằng bạn cạnh nhà mình. 

Lúc đó mới tiếp xúc với WordPress thì tìm kiếm được theme này. Thấy các tính năng của nó quả là bá đạo với hai plugin Silder revolution . Tạo thanh trượt cho banner trên trang web.  Và plugin Visual composer (nay đổi tên thành Builder Bakery) giúp xây dựng home page dễ dàng. Như demo luôn. 

Bạn chỉ cần theme sản phẩm là nó sẽ giúp bạn tự động theme vào danh mục sản phẩm đang có sẵn . Và hiển thị trên trang chủ luôn. 

Với hơn 9 bố cục demo cho cửa hàng bán điện tử khác nhau và 1 cái là dành cho bán đồ gỗ nội thất . Bạn có thể tùy chỉnh thoải mái nhé. 

Ngoài ra bây giờ nó còn có theme tính năng tối ưu cho mobile. 

Rồi Ajax live search giúp khách hàng tìm kiếm sản phẩm trực tiếp và dễ dàng hơn. 

Ngày trước không có mấy tính năng này đâu. Bây giờ mới có đấy. 

Tiếc là thằng bạn mình đã xóa website rồi. Cho nên mình không thể show cho các bạn được. 

Nhưng yên tâm là mình đã tìm được các website khác dùng theme này rồi. 

Bạn xem ở đây nhé.

Nếu muốn sử dụng nó cho cửa hàng online của mình thì bạn xem ở đây nhé. 

 1. Ecommerce của Mythemeshop 

Mythemeshop nổi tiếng với việc tạo theme cho từng loại website chuyên biệt cho từng ngành. Đặc biệt là cho các blogger kiếm tiền từ tiếp thị liên kiết hoặc  blog tin tức giúp bạn kiếm tiền từ các mạng quảng cáo lớn như Google adsense, Mediavine. Mặc dù vậy hầu hết các theme của họ cũng hỗ trợ người dùng cài đặt plugin Woocommerce để từ đó biến website bình thường thành cửa hàng online chuyên nghiệp. 

Một trong số những theme bán chạy của Mythemshop chuyên về giải pháp cho các chủ doanh nghiệp đó là theme Ecommerce. 

Không như các theme ở ThemeForest cho phép người dùng tùy biến giao diện thoải mái nhờ Page Builder tích hợp sẵn, eCommerce Theme xây dựng giao diện “hoàn hảo” cho shop bán hàng với 6 header styles, product carousels, product reviews & comparison và slider widgets…

Bạn cũng có thể tùy chọn giao diện trang chủ rất link hoạt. Nhờ xây dựng & tối ưu sẵn giao diện nên eCommerce rất dễ dùng và load nhanh!

Một điểm cộng của eCommerce nữa là thiết kế rất đẹp, những color scheme tích hợp sẵn rất đẹp, phù hợp với nhiều loại sản phẩm.

Tất nhiên bạn có thể thay đổi color Scheme theo ý mình nếu tự tin vào mắt “thẩm mỹ”!

Một điểm cộng nữa mà mình nhận thấy sau khi cài theme này cho thằng bạn bán máy tính và đồ công nghệ. 

Đó là theme này hỗ trợ rất hiệu quả cho việc tìm kiếm của khách hàng trên website. 

Thanh tìm kiếm của nó rất dài. Ô tìm kiếm lớn. Đặt ngay ở dưới slogan của website hoặc ở bên trái màn hình. 

Nó có tới 9 loại ô tìm kiếm trong phần cài đặt header. Cho bạn tha hồ chọn mẫu. 

Khi bấm vào thì nó nổi bật lên. Giúp khách hàng tập trung hơn vào việc tìm kiếm sản phẩm. 

Ngoài ra thì mythemeshop tập trung làm tính năng Search Ajax rất tốt. Cho nên bạn có thể tìm kiếm nhanh chóng mà không phải tải lại trang. 

Nó cũng y chang mấy cái theme thiết kế tối giản. Mà mình vừa liệt kê ở trên. 

Cho những bạn nào chưa biết. Tại sao mình nói về tính năng tìm kiếm nhiều như vậy. 

Bời vì : Những người đã tìm kiếm sản phẩm của bạn có khả năng chuyển đổi thành khách hàng cao gấp 200% so với người truy cập vào cửa hàng của bạn. Chỉ để xem sản phẩm mà thôi. 

Do đó theme bán hàng tốt cho cửa hàng online là phải là theme hỗ trợ tìm kiếm cho khách hàng hiệu quả. 

Xem demo website trên thực tế 

À quên nói về giá một chút nhỉ:

Check Pricing giá là 59 USD cho 3 website/năm.

 1. Wellness Pro (StudioPress) theme cho những người bán sản phẩm về phong cách sống,healthy

Genesis và StudioPress đã và đang được nhiều blogger, chuyên gia WordPress, marketer công nhận là thương hiệu theme WordPress chuẩn SEO và nhanh nhất thế giới. 

Một số blogger còn tự tin nói rằng: từ khi sử dụng genesis như của blog này. Thì họ không còn dùng plugin hỗ trợ SEO như SEO by Yoast hay Rank Math SEO nữa. 

Vì theme này liên tục tối ưu cho SEO mà. 

Nhưng nhiều người nghĩ nó không phù hợp để làm website thương mại điện tử. Bởi vì phương châm của họ là : ‘ Simple is the best’’

Và trên kho sản phẩm thì họ chỉ làm vài theme cho shop bán hàng. 

Nhưng ít không có nghĩa kém chất lượng, thiếu nổi bật.Và quạn trọng và hợp nhu cầu của bạn. 

Nếu bạn có nhu cầu làm shop bán hàng load cực nhanh.  Tối ưu cho Woocommerce. Bạn cứ cài đi sẽ biết họ có theme vài plugin hỗ trợ Woocommerce cực chất đấy.  Hiếm có theme nào lại có riêng plugin hỗ trợ cho Woocommerce trừ trường hợp chuyên để làm website bán hàng thì không nói làm gì. 

Chưa kể code cực nhẹ. Theme này có thiết kế tinh tế, nhẹ nhàng thích hợp bán các sản phẩm thời trang, đồ thủ công, DIY, Đồ gia dụng cũ. Các sản phẩm chăm sóc sức khỏe, lối sống xanh, thân thiện môi trường. 

Bạn sẽ thích rồi yêu ngay Wellness Pro từ cái nhìn đâu tiên.

Bởi vì thiết kế rất đẹp từ hình ảnh, bố cục cho đến front rất ưa nhìn. 

Cá nhân mình rất thích front chữ của theme này. Nó tạo cảm giác nhìn rất cứng cáp. Khỏe mạnh và rắn rỏi. Nhưng cũng không kém phần nữ tính đâu. 

Bạn có thể xem demo tại đây. 

Giá Wellness Pro 

Chỉ 99,5 USD nhận theme đẹp cùng cập nhật trọn đời nhé. 

 

 1. Store front 

Đây là theme đầu tiên mình dùng khi học làm website bán hàng với Woocommerce. 

Phải nói rằng vì cùng 1 nhà với Woocommerce cho theme này tối ưu rất tốt cho Woocommerce.  

Theme này xây dựng dựa trên framework nổi tiếng _s (Underscores Starter Theme) và do chính các tác giả của WooCommerce phát triển nên StoreFront có code rất chuẩn, load nhanh và tương thích tuyệt vời với WooCommerce cũng như hệ thống Extensions của nó!

Store front là theme miễn phí.  Mục đích tạo ra là để người dùng có thể tạo dựng các shop bán hàng từ đơn giản đến phức tạp. 

Tất nhiên họ cũng có bản trả phí nữa. 

Dĩ nhiên là số lượng cài đặt cũng rất nhiều. Lên tới hơn 300.000 lượt cài đặt cơ mà. Số lượng người mua bản trả phí cũng nhiều. 

Tuy nhiên của rẻ đúng là của ôi trong trường hợp này nếu bạn không phải là chuyên gia về WordPress. Nhưng lại muốn shop của mình đẹp lung linh như web của đối thủ. Thì bạn cần mua các child theme trả phí từ cửa hàng của Woocommerce. Như BoutiqueBistro để có được một theme bán hàng mạnh mẽ và chuyên nghiệp. 

 

Kết luận: 

Trong bài viết này mình đã giới thiệu cho bạn các theme wordpress dành cho cửa hàng thương mại điện tử. Trong đó một số theme mà mình đã và đang dùng như Flatsome, Woodmart, Maxshop, Ecommerce . Và một số theme bán rất chạy được công đồng đáng giá cao như Shopkeeper, Electro, Savoy, Wellness Pro, store front.

Tất nhiên là mình cũng lưu ý với bạn một điều:  Theme trên website rất quan trọng trong việc giữ chân người dùng. Nhưng nó không phải là yếu tố duy nhất để thúc đẩy người dùng trở thành khách hàng của bạn. Mà là nội dung và các tinh năng kèm theo khác.

Nhằm hỗ trợ, tạo trải nghiệm người dùng ( UX) trên website tốt nhất. Tức là giúp cho quá trình mua hàng trên website dễ dàng hơn. 

Do đó bạn mua website về còn cần tối ưu. Chỉnh sửa cho phù hợp với nhu cầu mà tình hình thực tế của bạn. 

Chứ không nên kỳ vọng mua về rồi cài là hiệu quả sẽ đến ngay. Việc này cần kiên nhẫn ít nhất trong 1 tháng để cải thiện. 

Bạn thân mến.  Giới thiệu về theme là một mục trong danh sách các bài viết về chủ để tối ưu tỷ lệ chuyển đổi trên website thương mại điện tử của mình. 

Hẹn gặp lại bạn với các chủ đề này. Và các bài viết khác giúp chủ doanh nghiệp, marketer và freelancer tăng sale và lead trên website của bạn. 

 

Bài viết có sử dụng tư liệu sưu tầm trên internet. 

Từ vhw.com

 

Top 9 beautiful and highly converting ecommerce wordpress themes for your online store

As mentioned in the article on how to theme for your online store.

Today I will introduce the Top 9 beautiful ecommerce wordpress themes and high conversion for your online store.

Hope you choose the right one for your online store.

Note: This article contains affiliate marketing links. Meaning if you buy through the link in this article. I will receive a small commission from the software vendor. To help the blog maintain and grow. The price of the software remains the same.

Thank you for reading note

 1. Flatsome

Topping this list is Flatsome. Sales theme for today’s top-selling e-commerce website.

As of the time of this writing. The number of people buying it has reached a beautiful figure of 128,786.

 

Sales growth is impressive and strong. In other words, it is very terrible

This figure is due to the following reasons.

Get creative with UX-Builder

With very diverse customization capabilities. There are many agencies, freelance web designers and store owners like me and developers who choose it.

But, what makes Flatsome a Legend, is the ability to customize the interface. UX-Themes only develops a single product, they invest most of their effort into UX-Builder – the heart of Flatsome!

Because it is easy to customize the interface with UX builder. Many programmers think it’s so ugly that they want to fix it. Then promote it to your customers. That makes its reputation increasingly distant.

 

UX-Builder is a Page Builder developed specifically for Flatsome.

 

It allows users to unleash their creativity to create their own skins, UX-Builder now has over 300 Premade Layouts & Sections.

 

Imagine, you can create thousands of different sales interfaces, with only 1 unique theme !!!!

 

Just fast, compact and lightweight again.

Just invest your learning time. Then nothing is impossible with this theme.

You can customize a ton of different custom themes.

Many Web design services companies also use only Flatsome to create dozens of beautiful Websites: teen fashion shops, watch shops, perfume shops, fruit shops, furniture shops, classic style footwear shops. , or the company page, services, real estate, … and Landing Page for products, events …

If you look at it, it’s hard to imagine all of those stylish web templates made from one single product – Flatsome!

 

And if you don’t want to customize it, the number of demos is enough for you to build your store.

Specifically for new users, Flatsome built more than 17 Shop demos and still has more updates, you just need to choose the Demo you like to Import, all the sample Websites will be set up for you to start updating information, His products and articles!

 

I had a review and explained why I chose Flatsome for the online store that I made for customers. You can see it here.

 1. Woodmart 

If only 3 words about this theme, I will write is: fast, smooth and economical.

Fast: 

The truth is like that. I installed Woodmart on this website. No need to install any optimization plugin, it loads very quickly already.

Because it has the function of lazy loading extremely effective images.

Nice: of course, loads fast so it’s lightweight, smooth, beautiful and easy to use.

Its interface is flat with 45 Demo. Give you the freedom to choose websites to sell different products, not just furniture. It’s like its Woodmart name.

 

Saving :

Because when you go to its theme setting. You just see that it has so many features. You should have bought another plugin to get it.

For example, the feature displays the number of products sold. Will help increase the reputation of your store in the eyes of potential customers viewing your product.

 

 Normally to have this feature theme. Requiring you: One is to know how to fix the theme to theme 1 piece of code. Second, you buy or download plugins that support this feature. Like the Woocommerce count sales plugin for $ 49.

Then, the Ajax search feature makes searching easy without reloading the page.

Search feature integrated with Relevansi plugin.

 

Then lazy loading, and many features to help you sell on your ecommerce website.

In the context of starting a business to save costs like this. Woodmart is a smart choice for your online store.

 

It has only 1 drawback: It is if unfortunately you have not installed the website logo on the first installation, the next time. It will be difficult to reinstall. Because the customized part that is previewable does not have this feature. Moreover, due to having installed all the settings in the theme settings, this custom section has only a few simple custom features.

But rest assured you. You can still do this by using the Woocommerce plugin that will assist you in installing your store logo.

Although newly launched, WoodMart has surpassed a series of names such as Kalium, Savoy, Electro .. to join Flatsome and Shopkeeper with the top 3 Best sales theme. 

selling weekly!

The design of this theme does not stereotype competitors, and meets SEO standards as good as Basel

I will write a detailed review of this theme after a while of using. Remember to read it on this blog.

 

Where to buy Woodmart

If you can’t wait, then quickly order on the Forest theme for $ 76.63. (includes 12 months of live support for you). Use it to see if your words are correct.

 

 1. Shopkeeper

If you do not like Flatsome in terms of interface. Still want features like it, the Shop keeper is a suitable alternative. The interface is only slightly different from Flatsome.

 

But sales say it all. If Flatsome is the sales theme for ecommerce website No. 1, then ShopKeeper has been in position 2 ever since.

 

Contribute to this success. Probably due to the focus of the theme designer

The getbowtied developer only develops the sales theme, and they only have 4 themes: Shopkeeper, Mechadiser, Mr. Tailor and The Retailer, but these are both best-selling themes and are rated 5 stars on ThemeForest !.

 

Shopkeeper’s design is very modern and highly aesthetic, following the trend of today’s online stores.

Besides integrating the Visual Composer plugin (now renamed to Buider Bakery) as of Woodmart theme. In order for users to create their own designs, Shopkeeper allows users to manipulate and edit right in the Customizer so you can build a sales shop interface very easily!

 

 1. Electro by MadrasThemes (ThemeForest)

Electro is a new name compared to Flatsome and Shopkeeper, but since its launch in 2016, it has always been on the weekly Bestseller list at ThemeForest.

Not as versatile and full of demos as other themes, Electro focuses entirely on optimal designs for electronics and electronics sales systems.

It allows you to choose from 4 header styles, 3 homepage types, 9 custom pages and 9 color schemes … not too many but all of them have a ‘perfect’ design for electronics and electronics sales!

In addition to integrating the Visual Composer & Revolution Slider, Electro also integrates YITH WooCompare plugins – allowing you to create professional product comparisons!

If you need a theme for an electronics store, Electro is the theme that helps you accomplish your goals fast and efficiently!

Update – early 2019 Electro has integrated Elementor Page Builder with new demos – allowing for a very light & easy shop creation.

 

 1. Savoy Theme by NordicMade (ThemeForest)

Savoy is the Bestselling Minimalist AJAX WooCommerce Theme on ThemeForest. Similar to the Arum theme that I introduced in this article. It is also a minimalist theme. And also sell very well on the Themforest.

If at first glance you will wonder why a theme with a minimalist design like Savoy has been in Topic’s weekly Top Bestselling for the past few years!

But, Savoy’s weapon is not in the eye-catching design and the ability to customize the interface, but it is the “awesome” loading speed thanks to Fully AJAX Load support!

Thanks to the Minimalist design, Savoy is suitable for most types of clothing, it helps you to create a shop with “luxurious & sophisticated” style!

In addition to building the necessary features so that users can create a standard SEO sales shop in the fastest way, Savoy also integrates (optional) Page Builder Visual Composer and Revolution Slider for those who want to customize open. add interface!

 1. Maxshop sales theme for shop selling electronics, electronics.

This is the first theme that I use for the website selling air conditioners, amplifiers, radio speakers of my friend next to my house.

At that time, I was only exposed to WordPress to find this theme. Seeing its features is really cool with two Silder revolution plugins. Create sliders for banners on web pages. And the Visual Composer plugin (now renamed Builder Bakery) makes it easy to build a home page. Like the demo.

You only need the product theme as it will help you automatically theme to the existing product catalog. And displayed on the homepage always.

With over 9 demo layouts for different electronics stores and 1 for selling furniture. You can customize comfortably offline.

In addition, now it has a theme optimized for mobile.

Then Ajax live search helps customers find products directly and easily.

In the past, there were not many of these features. Now it is.

Unfortunately, my friend deleted the website. So I can’t show you guys.

But rest assured, I have found other websites using this theme already.

You see here offline.

If you want to use it for your online store, check it out.

 1. Ecommerce of Mythemeshop

Hemeshop is famous for creating themes for each type of website specific to each industry. Especially for bloggers making money from affiliate marketing or news blogs that help you make money from major ad networks like Google adsense, Mediavine. However, most of their themes also support users to install the Woocommerce plugin to turn normal websites into a professional online store.

One of Mythemshop’s best-selling themes that specializes in solutions for business owners is the Ecommerce theme.

Unlike themes in ThemeForest that allow users to customize the interface freely thanks to the built-in Page Builder, eCommerce Theme builds a “perfect” interface for shop sales with 6 header styles, product carousels, product reviews & comparison and slider widgets …

You can also customize the homepage interface with very active links. Thanks to built & optimized interface, eCommerce is easy to use and fast to load!

Another plus point of eCommerce is its very nice design, the built-in color schemes are very beautiful, suitable for many types of products.

Of course, you can change the Scheme color to your liking if you are confident in your “aesthetics” eyes!

Another plus point that I noticed after installing this theme to my friend who sold computers and technology.

It is this theme that is very effective for finding support from customers on the website.

Its search bar is very long. Great search box. Put it right below the website’s slogan or on the left side of the screen.

It has up to 9 types of search boxes in the header settings. Let you choose the sample freely.

When clicked, it stands out. Help customers focus more on finding products.

In addition, mythemeshop focuses on making the Search Ajax feature very good. So you can search quickly without having to reload the page.

It is exactly the same as the minimalist design themes. Which I have listed above.

For those of you who don’t know. Why am I talking about the search feature so much.

Because: People who searched for your product are 200% more likely to convert into customers than people who visit your store. Just to see the product.

Therefore a good sales theme for an online store is to be an effective search support theme for customers.

See website demo in reality

Oh, forgot to talk about the price a little bit:

Check Pricing is 59 USD for 3 websites / year.

 1. Wellness Pro (StudioPress) theme for sellers of lifestyle and healthy products

Genesis and StudioPress have been recognized by many bloggers, WordPress experts, marketers as the world’s fastest and most standard SEO WordPress theme.

Some bloggers also confidently say that since using genesis as of this blog. They no longer use SEO-enabled plugins like SEO by Yoast or Rank Math SEO.

Because this theme is constantly optimized for SEO.

But many people think it is not suitable to make an e-commerce website. Because their motto is: ‘Simple is the best’ ‘

And on the product inventory, they only make a few themes for shop sales.

But less does not mean poor quality, lack of prominence, and is important and appropriate to your needs.

If you want to make shop sales load extremely fast. Optimized for Woocommerce. You just install it will know they have a few plugins that support Woocommerce extremely well. Rarely has any theme has its own plugin for Woocommerce support, except for specialized websites to do not say what to do.

Not to mention the extremely light code. This theme has a delicate, gentle design suitable for selling fashion products, crafts, DIY, second hand appliances. Health care products, green lifestyle, environmentally friendly.

You will love and love Wellness Pro at first sight.

Because the design is very beautiful from the image, the layout to the front is very good looking.

I personally really like the front text of this theme. It makes the look very sturdy. Healthy and tough. But equally feminine.

You can see the demo here.

Price Wellness Pro

Only 99.5 USD receive a beautiful theme and lifetime updates.

 

 1. Store front

This is the first theme I use when learning to make a sales website with Woocommerce.

I must say that because the same house with Woocommerce for this theme is very good optimization for Woocommerce.

This theme builds on the famous framework _s (Underscores Starter Theme) and developed by the authors of WooCommerce so StoreFront has very standard code, fast loading and great compatibility with WooCommerce and its Extensions system!

Store front is a free theme. The purpose of the creation is for users to create sales shops from simple to complex.

 

they also have paid versions too.

Of course, the number of installations is also numerous. Up to over 300,000 installs. The number of paying buyers is also high.

However cheap is true of mine in this case if you are not a WordPress expert. But I want my shop to be as beautiful as the opponent’s web. Then you need to buy paid child themes from Woocommerce store. Like Boutique, Bistro to get a strong and professional sales theme.

 

Conclude:

In this article, I have introduced you to wordpress themes for e-commerce stores. Among them are some themes that I have been using such as Flatsome, Woodmart, Maxshop, Ecommerce. And some of the best selling themes are highly valued by the community such as Shopkeeper, Electro, Savoy, Wellness Pro, store front.

Of course I also note to you one thing: Theme on the website is very important in retaining users. But it is not the only factor to motivate users to become your customers. It’s the content and other accompanying features.

To support, create the best user experience (UX) on the website. That is to make the buying process on the website easier.

So you buy the website still need optimization. Tailor it to suit your actual situation needs.

Rather than expecting to buy and then install it effectively will come soon. This should take at least a month to improve.

Dear friend. About the theme is an item in the list of articles about the topic to optimize the conversion rate on your ecommerce website.

See you again with these topics. And other articles that help business owners, marketers and freelancers increase sales and leads on your website.

 

The article uses materials collected on the internet.

From vhw.com

 

 

 

 

 

That support Woocommerce extremely well. Rarely has any theme has its own plugin for Woocommerce support, except for specialized websites to do not say what to do.

Not to mention the extremely light code. This theme has a delicate, gentle design suitable for selling fashion products, crafts, DIY, second hand appliances. Health care products, green lifestyle, environmentally friendly.

You will love and love Wellness Pro at first sight.

Because the design is very beautiful from the image, the layout to the front is very good looking.

I personally really like the front text of this theme. It makes the look very sturdy. Healthy and tough. But equally feminine.

You can see the demo here.

Price Wellness Pro

Only 99.5 USD receive a beautiful theme and lifetime updates.

 

 1. Store front

This is the first theme I use when learning to make a sales website with Woocommerce.

I must say that because the same house with Woocommerce for this theme is very good optimization for Woocommerce.

This theme builds on the famous framework _s (Underscores Starter Theme) and developed by the authors of WooCommerce so StoreFront has very standard code, fast loading and great compatibility with WooCommerce and its Extensions system!

Store front is a free theme. The purpose of the creation is for users to create sales shops from simple to complex.

 

they also have paid versions too.

Of course, the number of installations is also numerous. Up to over 300,000 installs. The number of paying buyers is also high.

However cheap is true of mine in this case if you are not a WordPress expert. But I want my shop to be as beautiful as the opponent’s web. Then you need to buy paid child themes from Woocommerce store. Like Boutique, Bistro to get a strong and professional sales theme.

 

Conclude:

In this article, I have introduced you to wordpress themes for e-commerce stores. Among them are some themes that I have been using such as Flatsome, Woodmart, Maxshop, Ecommerce. And some of the best selling themes are highly valued by the community such as Shopkeeper, Electro, Savoy, Wellness Pro, store front.

Of course I also note to you one thing: Theme on the website is very important in retaining users. But it is not the only factor to motivate users to become your customers. It’s the content and other accompanying features.

To support, create the best user experience (UX) on the website. That is to make the buying process on the website easier.

So you buy the website still need optimization. Tailor it to suit your actual situation needs.

Rather than expecting to buy and then install it effectively will come soon. This should take at least a month to improve.

Dear friend. About the theme is an item in the list of articles about the topic to optimize the conversion rate on your ecommerce website.

See you again with these topics. And other articles that help business owners, marketers and freelancers increase sales and leads on your website.

 

The article uses materials collected on the internet.

From vhw.com

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.